Blog

Urgent.fm volgt live de 12-urenloop op 25 april

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, dat is het niet… Het is de sportieve Gentse student die door de straten rent! Dat menig student een goed getrainde bierhijsarm heeft, dat is zeker. Dat hij zich wel eens aan de denksport waagt, dat is ook geweten. Maar de Gentse student die zich engageert voor echte sportieve prestaties: daar komt volk naar kijken! Meer bepaald op woensdag 25 april, want dan is het tijd voor de jaarlijkse 12-urenloop van de studentenverenigingen. Urgent.fm snuift de sfeer en nare geurtjes ter plaatse op tussen 10 en 23u.

De UGent en Urgent.fm staken de koppen opnieuw bij elkaar voor de organisatie van deze studentikoze 12-urenloop en bijhorende radioaanwezigheid op het evenement. Op het programma staat niet alleen de loopwedstrijd waarbij een meute Gentse studenten door aflossing in 12 uur tijd zoveel mogelijk rondjes van 320 meter loopt, maar ook randanimatie voor de minder sportief aangelegde aanwezigen.

De reizende radiocaravan van Urgent.fm zet op 25 april koers richting Sint-Pietersplein, waar de presentatoren vanop hun on air terras en van aan de eindmeet verslag uitbrengen.

Terwijl de studentenverenigingen elkaar proberen te imponeren met hun sportieve prestaties, nemen ook enkele draaitafeltalenten het tegen elkaar op voor de dj-contest. De dj’s van dienst placeren zich achter de draaitafel in de dj-toren naast de Urgent.fm-caravan en krijgen elk een half uur de tijd om het publiek in te pakken. De winnaar neemt ook de afterparty voor zijn rekening. Om 22u mogen de lopers hun sportschoentjes weer opbergen, want dan start de prijsuitreiking. Urgent.fm proclameert welke studentenvereniging deze 29ste editie op zijn conto mag schrijven. Klokslag 23u luidt het begin van de afterparty en het einde van de “12-uren”-marathonuitzending op Urgent.fm in.

Volg de 12-urenloop op 25 april 2012, vanaf 10u via 105.3 fm of online op www.urgent.fm!

Toegevoegd op: 24.04.2012 11:11 door REC redactie

Login of registreer om te reageren